Jeroen Boer

Profiel: Mijn naam is Jeroen Boer, 40 jaar oud. Ik ben al ruim 10 jaar werkzaam bij de KLM. Daarvoor heb ik mijn HBO opleiding Facility Management afgerond.

Ik ben sinds 2010 schaduwraadslid namens de VVD in de commissie Beheer. Deze commissie houdt zich bezig met Beheer en onderhoud van de stad en Mobiliteit/ verkeer in de stad. Sinds 2013 ben ik raadslid van de VVD in de commissie Beheer.

Deze periode heb ik me o.a. met succes ingezet voor het openstellen van de Waarderbrug en een betere bebording naar onze parkeergarages. Goed voor de bereikbaarheid van de stad. Maar ook een avondopenstelling van het Milieuplein bij Spaarnelanden is gerealiseerd. Handig als je overdag werkt. Meer Groen in de stad, het tegen houden van het uitbreiden van betaald parkeren maar ook het inlopen van achterstallig onderhoud heeft prioriteit gehad.

Voor de komende 4 jaar wil ik me weer namens de VVD vol inzetten voor Haarlem. We wonen in een prachtige historische stad waar we trots op mogen zijn. Onze stad moet goed onderhouden blijven. Maar ook een bereikbare stad, waar verkeer dat niet in de stad hoeft te zijn zoveel mogelijk om de stad rijdt in plaats van er doorheen. Meer groene golven voor het verkeer, dat wel in de stad moet zijn, zodat we snel onze bestemming bereiken. Een stad waar onze bezoekers makkelijk kunnen parkeren tegen lage tarieven, zodat ze onze levendige binnenstad met winkels, restaurants en culturele voorzieningen kunnen bezoeken.

Uiteraard heb ik de afgelopen 4 jaar veel kennis opgebouwd en ook een groot en goed netwerk in de stad. Ik heb goede contacten met omliggende VVD fracties en daar zal ik samen met de nieuwe fractie goed gebruik van maken voor de komende 4 jaar.

Lid van de commissie(s):

  • Voorzitter van de commissie Beheer
  • Lid van het Presidium

Periodes in de gemeenteraad:

  •   2014 – Heden
  •   2013 – 2014
  •   2010 – 2013 Schaduwraadslid

Email: vvd@jeroenboer.com