Even voorstellen: Marlon Treep

De Haarlemse VVD fractie bestaat niet alleen uit raadsleden, om als fractie zoveel mogelijk voor de stad te kunnen betekenen krijgen de raadsleden ondersteuning van schaduwraadsleden en een fractie assistent. Marlon Treep is sinds januari onze fractie assistent. Hier lees je meer over onze Marlon.

Marlon is voor online zichtbaarheid

Hoi! Ik ben Marlon Treep. (bijna) 38 jaar oud en al éénentwintig jaar ondernemer. Ik begon de allereerste online cd-zaak van Nederland, heb jarenlang voor de overheid gewerkt en nu vier ik samen met mijn partner ons vijfjarig jubileum van MetOlijf: dé online webshop in natuurlijke cosmetica. Persoonlijke service en de hoogste klantvriendelijkheid vinden we het allerbelangrijkste en is onze grootste kracht. Dat, in combinatie met mijn liberale bloed, vertaal ik graag naar mijn werkzaamheden voor de Haarlemse VVD.

Ik houd me bezig met social media, ga graag het gesprek met je aan en stroop mijn mouwen op voor online uitdagingen. De Haarlemse VVD is jong, dynamisch en denkt áltijd met je mee. Aan mij de taak om dat online te laten zien. Heb je vragen? Opmerkingen? Een complimentje of een klacht? De Haarlemse VVD is er: diep in het hart van de gemeenteraad (en daar blijven we nog wel een tijdje), op straat én online.