Zeg NEE tegen Parkeerplannen van Groenlinks wethouder Sikkema

De nieuwe parkeerplannen maken van de parkeersituatie in onze stad één grote puinhoop. Zo willen PvdA, GroenLinks, CDA en D66 toch weer betaald parkeren invoeren. Dit keer het liefst in de hele stad. Ze wil uw bezoek, dat per auto komt, beperken en op extra kosten jagen en dit alles om de gemeentekas te spekken. Deze plannen gaan Haarlemse gezinnen jaarlijks honderden euro’s kosten en zo harkt de gemeente zo'n vijf miljoen euro aan EXTRA belastingen binnen. Dit is onacceptabel. Uw auto is een werkpaard, geen melkkoe. Steun daarom onze actie tegen deze plannen.

 

Betaald parkeren in heel Haarlem

In de nieuwe plannen kan zonder uw instemming Betaald Parkeren in héél Haarlem ingevoerd worden. Het huidige vergunningenstelsel verdwijnt. Parkeerautomaten in uw wijk. Een dure Bezoekersregeling. Veel parkeerplekken voor bewoners verdwijnen. Het is ondemocratisch, onlogisch en ongewenst.

U en uw bezoek draaien voor de hoge extra kosten op. En deze extra opbrengsten steekt de gemeente Haarlem in haar zak.

Beperking van uw bezoek en afschaffing van de papieren bezoekersschijf

In het grootste gedeelte van Haarlem kan uw bezoek nu gratis of met een bezoekersschijf parkeren. Dat is gastvrij, plezierig en sociaal. Maar met het invoeren van Betaald Parkeren in Haarlem is dit over. De papieren bezoekersschijf wordt afgeschaft. Eén digitaal systeem voor de stad. Iedereen moet zijn bezoek met kenteken aanmelden. U krijgt een maximum aantal bezoekuren per jaar, waar u ook nog eens extra per uur voor moet betalen. U moet dus meer betalen en mag minder bezoek ontvangen! Dit is ronduit asociaal.

Nog meer desastreuze parkeerplannen

# Het afschaffen van een 2e parkeervergunning. Bewoners met 2 auto’s zijn niet meer welkom in Haarlem.

# De gemeente bekijkt parkeergedrag van u en uw bezoek. Uw privacy wordt onnodig geschaad.

# Er komt een tariefsverhoging van bedrijfsvergunningen.

# Betaald Parkeren wordt voortaan tot 11 uur  ’s avonds verplicht.

# Parkeertarieven in de parkeergarages gaan nog verder omhoog.

Allemaal plannen die slecht zijn voor ondernemers, bewoners, onze winkels en culturele instellingen.

Doe mee en laat uw stem horen

Deze plannen moeten van tafel . U kunt erop rekenen dat de VVD Haarlem samen met u alles uit de kast zal halen om deze plannen  van tafel te krijgen.

Kom donderdag 2 juni 2016 om 17 uur naar de vergadering in het Stadhuis aan de Grote Markt. Kom met uw buren, wijkraad en neem spandoeken mee en laat uw stem horen.

Meldt u als tegenstander van deze plannen via VVD@Jeroenboer.com

Print onderstaande banner uit en hang voor uw raam of in uw auto