VVD kondigt referendum aan over Parkeren

De fractie van de VVD Haarlem heeft besloten een referendum te organiseren over de parkeerplannen van het college. Dit past in het beleid van de fractie om maximaal verzet te organiseren tegen de parkeerplannen van het college die desastreus uitpakken voor de inwoners en de bezoekers van onze stad.

De VVD campagne tegen het parkeerbeleid is van start gegaan met een paginagrote advertentie in De Haarlemmer waarin de redenen waarom de VVD zich tegen de parkeerplannen keert nog eens uit de doeken worden gedaan. Ook zullen we in sommige wijken flyers bezorgen zodat de stad op de hoogte wordt gesteld van de plannen. De komende tijd staan nog meer activiteiten op het programma. Ook worden bewoners opgeroepen gebruik te maken van hun inspreekrecht.

De VVD wordt naar aanleiding van de plannen sinds enige tijd overspoeld met reacties van Haarlemmers die zich keren tegen de voorgenomen plannen van het college. Dit is aanleiding voor de fractie om de daad bij het woord te voegen en een referendum te organiseren.

De organisatie van een referendum is aan strakke regels gebonden. De VVD fractie buigt zich momenteel over de organisatie. Op deze website wordt u voortdurend op de hoogte gehouden over onze vorderingen.

De VVD fractie hoopt op grote steun van de Haarlemmers vóór het parkeerreferendum en tégen de rampzalige parkeerplannen van GroenLinks wethouder Sikkema.