De Haarlemse VVD zoekt kandidaat wethouders

De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan. Op 21 maart kiezen de Haarlemmers een nieuw stadsbestuur. VVD’ers zijn doeners, doel van de Haarlemse VVD is dan ook om mee te doen. Daarom zijn wij op zoek naar kandidaat wethouders.

Lijsttrekker Anne Sterenberg: “De leden van de Haarlemse VVD hebben mij de opdracht gegeven om er samen met onze kandidaten en ons verkiezingsprogramma Ons Haarlem voor te zorgen dat we weer meedoen. Niet meekijken vanaf de zijlijn, geen oppositie, maar deelnemen in een coalitie. Een coalitie waarin we niet alleen kijken naar de verschillen, maar juist kijken waar we elkaar kunnen vinden. Haarlem staat de komende jaren voor grote uitdagingen, zo moet de bereikbaarheid van de stad aangepakt worden, maar moeten er ook fors meer woningen worden gebouwd”.

Wij zouden dan ook graag een wethouder willen leveren die de handen uit de mouwen gaat steken om Ons Haarlem nog een stukje beter en mooier te maken.

Denk jij dat jij daarvoor de aangewezen persoon bent? Meld je dan voor 23 februari bij Anne Sterenberg. Belangrijk om bij stil te staan: De uiteindelijke keuze voor een wethouder ligt in handen van de fractie. Of we een wethouder mogen leveren is natuurlijk afhankelijk van de verkiezingsuitslag en onderhandelingen. Maar de ambitie is er en daar bereiden wij ons op voor.

Anne Sterenberg zal samen met Peter van Kessel (Campagneleider en nr.2 op onze kandidatenlijst) en Jacqueline Broek (waarnemend voorzitter Lokaal Netwerk VVD Haarlem – Zandvoort) de verkennende gesprekken voeren. Uiteindelijk maakt de fractie bij coalitiedeelname de keuze welke wethouder we leveren.

Mail je kandidaatstelling, motivatie en je CV aan: m.a.sterenberg@gmail.com
In de motivatie lezen we graag terug waarom je denkt ons Haarlem nog een beetje beter te kunnen maken en welke mogelijke portefeuilles volgens jou bij je profiel passen en hoe dit bij ons verkiezingsprogramma aansluit.