Koop Lokaal!

    Nadat op 15 maart het besluit om evenementen te verbieden en alle horeca te sluiten als een mokerslag bij de ondernemers was aangekomen ontstonden al snel nieuwe initiatieven.

 

Restaurants zijn niet fysiek te bezoeken, maar hun culinaire hoogstandjes hoeft u niet te missen! Bij veel restaurants kan online worden besteld om af te halen of om te laten bezorgen. Kant en klaar of met duidelijke aanwijzingen zodat we thuis van een Haarlemse ondernemer een prachtige maaltijd eten en het restaurant geholpen is om ook in deze tijd inkomsten te hebben.

 

Toen Alexander iets te vieren had regelde Petossi een passend diner voor thuis. Wouter had een heerlijke maaltijd en hielp daarmee Ratatouille en Joris liet zich verwennen door Olivijn, at pizza van Woodstone en dronk wijn van Viqh thuis.

Van hamburger of hotdog tot sterrendiner, het is allemaal mogelijk!

 

Maar er is meer dan eten: we proberen natuurlijk zoveel mogelijk lokaal te kopen en niet naar de gemakkelijke onlinewinkels te vluchten. Dat doen meer mensen, want de zoektocht naar een tondeuse leverde diverse malen “uitverkocht” op. Maar het is gelukt! Leuk is dan weer de dankbaarheid van de ondernemer die de steun duidelijk waardeert.

 

Koopt u ook lokaal? Steun de Haarlemse ondernemers in deze moeilijke tijd, want alles wat u wenst is tenslotte in Haarlem te krijgen! Zo zorgen we er met velen voor dat we ook na de crisis de ondernemers terugzien in onze stad.

 

Op www.visithaarlem.com vindt u een groot aantal lokale initiatieven, doe mee en help de Haarlemse ondernemer de crisis door!