Halbe Zijlstra trapt VVD-campagne Haarlem af

Halbe Zijlstra, fractievoorzitter van de VVD in de Tweede Kamer, neemt aanstaande zaterdag samen met regionale kandidaten van de VVD voor de Provinciale Staten, deel aan debatcafé Thorbecke in Stempels. De VVD’er is de hele dag in Haarlem. Zo brengt hij overdag een bezoek aan de Haarlemse binnenstad.

Debatcafé Thorbecke begint aanstaande zaterdag om 19:30 en duurt tot 21:30. Het debat is in restaurant Stempels, op Klokhuisplein 9. De toegang is gratis en iedereen is welkom – Haarlemmer of niet Haarlemmer, VVD’er of niet VVD’er.

Regio
De bijeenkomst in Stempels is voor kiezers dé gelegenheid om niet alleen de politieke aanvoerder van de VVD in de Tweede Kamer, maar ook regionale kandidaten voor de Provinciale Staten te bevragen. Zo neemt Marco Wiesehahn, op nummer 10 de hoogst geplaatste Haarlemmer voor de VVD, deel aan het debat. Ook Jerry Kramer uit Zandvoort (nummer 4 op de lijst) en Elizabeth Post, lijsttrekster in Noord-Holland, zijn aanwezig.

‘Volle kracht vooruit’
In Haarlem voert de VVD campagne voor de Provinciale Staten met de slogan ‘Volle kracht vooruit’. De VVD wil alle doorgevoerde hervormingen laten slagen en Nederlanders de duidelijkheid, rust en de ruimte geven om hun leven te leiden zoals ze dat willen en financieel uit de crisis te groeien. Voorts schaart de VVD zich met de slogan ‘Wiesehahn Werkt’ achter de hoogst geplaatste Haarlemse liberaal. Wiesehahn wil meer werk. En dus meer welvaart voor Noord-Hollanders.