Fundraising dinner 27 januari 2014: Minder regels, meer ondernemen

Op 19 maart as. zijn de gemeenteraadsverkiezingen. De VVD wil een mooie overwinning behalen in Haarlem en zal zich de komende weken vol enthousiasme inzetten om dit mogelijk te maken.

Om geld te genereren voor de campagne, organiseren wij een fundraising dinner. Dat gebeurt op maandag 27 januari bij 'To Amuse' onder leiding van Michel Lambermon. Er wordt een walking dinner geserveerd voor € 75,00 per persoon met een 5-gangendiner incl. drankjes.

Tijdens deze bijzondere avond kunt u onder het genot van een hapje en een drankje kennis maken en van gedachten wisselen met Tweede Kamerleden Barbara Visser en Ingrid de Caluwé. Daarnaast is onze Wethouder Cornelis Mooij aanwezig vergezeld met onze Fractievoorzitter en Lijsttrekker Rob de Jong.

Ook zal Jan-Dirk Enschedé ons uit eerste hand iets vertellen over de recente ontwikkelingen bij Koninklijke Joh. Enschedé in Haarlem.

Tevens is ondernemer, politicus en presentator Frits Huffnagel aanwezig om zijn kijk op ‘ondernemen in relatie met de overheid’ met u te delen.

Er zijn uiteraard ook kandidaat gemeenteraads-leden aanwezig.

Datum: Maandag 27 januari 2014
Locatie:  ‘To Amuse’, Donkere Spaarne 28, 2011 JG  Haarlem
Aanvang: 18.30 uur ( binnenkomst vanaf 18.00 uur )

Kaarten zijn te bestellen via vvdhaarlem2014@gmail.com.   
Het bedrag van € 75,00 p.p. maakt u over op rekeningnummer 3152470 t.n.v. penningmeester VVD Haarlem, onder vermelding van uw naam. U ontvangt van ons een bevestigings e-mail. U kunt de kaarten ook bij het diner betalen, er is een pinapparaat aanwezig, gelieve wel per e-mail aanmelden.